12 Ekim 2010 Salı

ANNEM AMELİYAT OLDU

Bir süredir yazamıyordum ve yazamayacağımda.Annem dün ameliyat oldu.Keyifsizim tatsızım. Kafam allak bullak.Beynim yorgun.Kızlar hasta.Karya yaklaşık on gündür burun akıntısıyla boğuşuyordu.Haftasonu tam iyileşti derken dün kreşten geldiğinde yine burun akıntısı başlamış.Bir taraftan da öksürük var.Sabaha kadar uyumadı ve uyutmadı.Aklımdayken anlatmak istediğim bir olay var.Dün sabah 5 te uyandı babannesinin yanına gitti.Kadını kaldırmış bir güzel kahvaltı hazırlatmış kendisine.Bir de çay demletmiş.Yumurta pişirtmiş yağda.Ama hanımefendi ekmeği beğenmemiş bakkaldan ekmek istemiş bakkal kapalı olduğu içinde ekmek alınamamış ve vazgeçilmiş kahvaltı edilmekten.Sonra ayağa yatırılmış kontes ve ayakta sallanarak uyumuş.Edepsiz ve eziyetçi çocuk.Ama nedense babannesine yapılıyor eziyet.Pazar günü kızları ananesini görmeye götürdük hastaneye.annem kolunda serumla gelince DAmla tedirgin oldu.Ama KArya minik minik poağaçaları annemin ağzına tıkmaya çalışıyordu anane ye diye.Ve dönüşte yengem annemin koluna girdi yukarı çıkarmak için Karya ben tutcam ananemin elini diyerek kimseye bırakmadı refakat işini.ve arkasından uzun süre ağladı ananem bizle gelsin diye.Neyse bizden şimdilik bu kadar.Akşam acile götüreceğim kızları muayene ettirmek için.Gündüz vakit bulamadım mecburen acil yolu göründü bize.İnşallah ciddi bir sorunumuz yoktur.

9 yorum:

lena ile başbaşa... dedi ki...

geçmiş olsun dilek ablacım :(bende hastayım bu havalarda çok hastalık oluyor ihşallah tez zamanda iyileşir minikler :)sevgiler ..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Sağol Aslıcım.Sana da çok geçmiş olsun canım.

Eylm-Sdnz dedi ki...

canım çookk geçmiş olsun..zor bi durum ama iyi olucak.. kızları niye acile götürüyorsun hastalar mı????

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Eylem hastalar evet.Gündüz vakit bulamıyorum ki hastaneye götüreyim.Acilde bir muayene etsinler ciğerlerinde bir şey varmı yokmu?

My Smitten World dedi ki...

gecmis olsun canim... cocuklar krese basladimi ilk kisi muhakkak böyle burun akintisi öksürükle gecirirler! Üzülme ikinci kis (tecrübe konusuyor :) ) geciyor ;) sevgiler... annende insallah bir an önce iyilesir!

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Ebrucum bu yıl demek alışma yılı.Hasta olarak büyüyecekler değil mi?
Sağol canım.Hastalıklar gitsin anacım gelmesin bir daha.

aysencifci dedi ki...

Dilek'cim çok geçmiş olsun annene. Umarım çabucak iyileşir. Tontonlara da geçmiş olsun. Havalardan sanırım bizim hatunda öksürüyor. Bende gece acile götürdüm gündüz götüremediğimden, şurup verdiler vs ama hala atlatamadı. Çok öptüm sizi.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin annenize.
bu çocuklar çok akıllılar isteklerini kime yaptıracaklarını iyi biliyorlar :)

Gülden ve Kasım Doruk dedi ki...

Çok geçmiş olsun, annen nasıl şimdi?
bizde 10 günde anca toparlanıyoruz...
acil şifalar...