22 Haziran 2009 Pazartesi

DÜNYA GÜZELLERİ VE KIZLAR:))







İki hafta önce Gölete gitmiştik arkadaşlarla.Oturduk yemek yedik.Kızlar her zamanki gibi çok eğlendi. Önce göldeki ördeklere kraker attılar ve ördekleri seyrettiler.Sonra göldeki balıkları gördüler.Balıklar o kadar büyümüşler ki.Ördeklerle kraker kavgası yapar hale gelmişler.Sonra salıncakta sallandılar ve bu onlara çok keyif verdi.Daha sonra gölete çay içmeye gelen dünya güzelleri ile tanıştılar.Güzeller kızları kucaklarına almak istediklerinde hiç düşünmeden verdim.Belki bulaşır da ileride benimkilerde dünya güzeli olurlar ha? ee yakışır ama dimi?
Hiç yadırgamadılar valla onları.Demek ki potansiyel var benimkilerde.
Yalnız ben güzellerle yanyana durmamaya özelikle dikkat ettim.Çünki benim boyum kadar hatunlarda bacak vardı.İnsan komplekse giriyor vallahi.Onlarda var bizde yok.Reva mı bu?
Neyse demem o ki belki kızlar büyüyene kadar boyda bir düzenleme yapılır.Ee kısa anneden devasa kızlar olmaz ki.

8 yorum:

sude naz'ın annesi dedi ki...

allah o salıncaktaki hallerine bittim..
annesi sen merak etme bunlar büyüsünler o kucaklarına alan ablalarına taş çıkarırlar..bak demedi deme:)))
öp cimcimeleri...

Belkıs dedi ki...

:)))))))
İlahi Dilekkkk güldürden be gene benii :)) Kavaktada boy var demiş birileri ama neden demiş bilmem uzun kavak işe yaramıyomudur ki nedir kii

♥ MAVİANNE ♥ dedi ki...

senin kızlar şimdiden dünya güzeli bence :))
çok şekerler
bence güzeller onları kıskanmıştır

Yasemin dedi ki...

Dilekciğim seninkiler zaten kainat güzeli :)) Boy konusuna gelince ben kısa boylu sayılırım, eşimde 1,75 boyunda devası bir adam sayılmaz pek :))Boylar kısa olursa ben şu İbrahim Saraçoğlunun boy uzatma kürüne başvuracağım kızlar için olumlu şeyler duymaktayım boy uzatma konusunda :))

Nurgül Topel Akın dedi ki...

walla şekerim abartmıyorum gördüğümü söylüyorum senin kızlar bu güzellerden daha güzellerler. fotoda onlar daha çok dikkat çekmiş.

fotolara bakarken bir yandan düşündüm de: keşke insanlar hiç büyümeseler böyle sevimli herkesin bayıldığı,öptüğü,oyun oynadığı,tek ağlama ile dünyanın ayaklarının altına serildiği, 24 saat başında gönüllü annenin çalıştığı varlıklar olarak kalsalar. kainat güzeli olsalar ne yazar keyif bu yıllarda ama onlar bunun farkında değiller :)

minik kuzucukkk yasmin suuu dedi ki...

dilek onlara bulaşmasına gerek yok, bence asıl o güzellere bu meleklerden güzellik bulaşsın, kucağına alan güzel hatun kesin kazanır bak demedi deme, nede olsa meleklere dokundu :))

canım ayakkabılar pembe,yasmin suyla aynı :)

çok öptükkkk

GAMZELİ ANNE dedi ki...

oh ne güzel gezmişsiniz:)kız arkadaşım biz bigün karşılaşcaz ama inşallah nerde bizde pazar akşamı ordaydık yan komşumla yemekleri hazırladık orda yedik akşam yemeğimiizi:)inşallah karşılaşırız ,,,zaten bilirsem kızlardan bilirim seni ay bayılıyorum ikizlere nerde görsem sevesim gelir:))maşallah

tatesal dedi ki...

Kızlara bayıldım...İkiside dünya güzeli zaten annesi,çok güzeller...
Blogumda mimin ve de ödülün var almak istersen...