27 Temmuz 2010 Salı

RÜZGAR DENİZ'LE TANIŞMA

Sevgili kuzenim Müşerref'in yakışıklı mı yakışıklı oğlu Rüzgar Deniz.Annesinin meleği..Çok güzel değil mi?Allah analı babalı büyütsün ve sağlıklı uzun ömürler versin oğluşa.Buradan tekrar Müşerref ve Bülent çiftinin de anne ve baba oluşunu kutluyorum.Biraz geç kalınmış bir yazı ama kusura bakmayın lütfen..Biz Rüzgar doğar doğmaz gidemedik görmeye.Rüzgarın kışın doğması, kızların kusma sorunun olması gidişimizi engelledi maalesef.Ama mümkün olduğu kadar erken bu kusurumuzu affettirmeye çalıştık.12 Haziran'da ziyaretimizi gerçekleştirmişiz. Yolda giderken sürekli mola verdik kızlar kusmasın diye.Yarım saatlik yolu iki saatte aldık neredeyse.Satıcıların önünde durduk.Taze meyveler aldık, yedik.Bir yerlerde oturduk çay içtik.Ama sonunda kızları kusmadan getirdik Müş teyzenin evine.
Karya Rüzgar'ın salıncağını görünce kendi salıncağını hatırladı ve illaki binmek istedi.
Damla'm kuzum...Salıncağa binmek için sırasını bekliyor bebeğim..
Biz oradayken birden yağmur başladı.Ama ne yağmur.Ve yağmurun ardından çıkan gökkuşağı.Belli belirsiz çıkmış fotoda.
Ve sevgili Bülent'in çok maharetli olduğu konu.Çiğ köfte.kendisi Tarsus'lu olduğu için çiğ köftenin kitabını biliyor ve çok ama çok lezzetli yapıyor.Sağolsun bizim içinde üşenmedi yaptı..Bizde afiyetle yedik..

4 yorum:

Utku'nun annesi dedi ki...

Ayyyy nefis görünüyo çiğ köfte valla bende bayılırım,marula sarıp sarıp yiyeceksin onu bol ayran yanında

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Bende çok severim biliyormusun.Biz de yok öyle marifetler.Çok canımız çekince Battalbey'den alıyoruz.Ağbimde güzel yapar çiğköfteyi ama canı çıkıyor bizde kıyamıyoruz her zaman istemeye.

EBRULİ dedi ki...

Şimdiden maziyi özlemeye başladılar desene :) Gökkuşağı harika.Kocaman öpüyorummm ;)

Belkıs dedi ki...

çiğ köftemii adı bi kerem sevmememe sebep :p