28 Nisan 2010 Çarşamba

SAÇ MEVZUU



Gelelim Damlanın saç kesilme hikayesine.
Çarşamba akşamı oturuyoruz evde annem, Ayşe annem, M.ve kızlar.Ayşe annem dedi ki Damlanın şu saçlarındaki saçakları Hilal'e kestireyim bari.E biliyorum ya ben sürekli önleri falan kesiliyor DAmla'nın.Ses etmedim.Sonuçta KAryanında saçları sürekli kesiliyor cansız diye.Hakkaten toparlanıyor KAryanın saçları sanki.Neyse efendim.
Perşembe günü işten çıktık eve vardık.benimkiler balkondan bağırıyor anneeeeeeeeeeeee........
babaaaaaaaaaaaa............
Bizde aşağıdan bakıp el sallıyoruz.Asansöre bindik, geldik bizim kata.Bizimkiler bizi kapıda karşılıyor her zaman ki gibi.Ben asansörden çıktım ve karşımda Damlayı öyle görünce başladım ağlamaya.Ağlaya ağlaya gittim odama.Kızlarda peşimden geldiler.Onlarda başladılar ağlamaya.Ben ağlıyorum onlar ağlıyor.Ben Damlanın saçını neden kestiniz diye ağlıyorum, kızlar anneeeeeeeee diye ağlıyorlar.Baya ağlaştık işte.Damlaya bakıyorum ağlıyorum oysa o halinden o kadar memnun ki.Saçlarını sallıyor falan.HAtta ilk Hilal ablam saçını kesmiş ve aynaya baktırmış.Damla kendini aynada görünce çok şaşırmış.Dakikalarca kendisini seyretmiş aynada.
İlk şoku atlatana kadar baya üzüldüm ama sonra sakinleştim.Hatta o gün Kıbrıstan Halamız aramış M. ile konuşmuşlar biz gezmeye çıkmıştık ve M.söylemiş ona saçının kesildiğini Damlanın.
Hemen beni aradı Sıdıka, gerçekten mi kestiniz Damlanın saçını diye.Evet dedim o da çok üzüldü.Ama neyse geçti artık uzayacak sonuçta kızımın saçı.

8 yorum:

Ayşem'in Annesi dedi ki...

Halasının bir tanesi...Canımsın halam benim yaaaa.Kökü sende kuzum uzayacak yine o altın sarısı saçların...

Emine dedi ki...

Üzülme annesi uzayacak saçları.Böylede çok şeker olmuş ,yakışmış.Bizde kestirsek mi diye düşünüyoruz ama kıyamıyorum ben.Anlıyorum seni..sevgiler

Ekin Mutfagi by Elif dedi ki...

Anam anam bu ikizler ne tatli ne tati,hay allah...Masallah massallah...yerim ben onlari...Bayildim:)))

Zehra Gürgen dedi ki...

ah canımya insanın yavrusunun bir saçının teli kesilince bile içi yanıyo..bende Derin'in saçını ilk kısalttığımda çok üzülmüştüm :(ama kök onda uzadı..

KUZEY TAN dedi ki...

Ay bende üzüldüm yazını okurken. Daha güzel olacak saçları annesi.Onlar ilerde o saçlarla nasıl oynayacak düşün. Bu ilkti:)))

Belkıs dedi ki...

aaaaa hiç anlatmadındı bunu, da ben bişeyi anlamadım, söylediler öncedende niye o kadar ağlayıp harap ettin sen kendini?? istemiyosan niye hayır demedinki??? Kıtmı anlayışım bu sabah yine benim kii ????

vildan dedi ki...

you look so beautiful..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

thanks vildan.see you.ı kiss you