18 Mart 2010 Perşembe

EVDEYİM VE GEÇMİŞTEN FOTOLAR









Salı gününden beri evdeyim kuzularımla.Annem KT aldı, kayınvalidem ise hastanede yatıyor.Bende Hilal Ablayla birlikte kuzularımla vakit geçiriyorum evde.Benim evde olmam onlara iyi geldi ama çok huysuzluk yapıyorlar.Sanki ben gidecekmişim gibi davranıyorlar, bu yüzden de bensiz bir şey yapmıyorlar.Onlarla parka gidiyoruz, kaydıraktan kayıyorlar, kumlarla oynuyorlar.Çok eğlenceli aslında.Bir kez daha büyüdüklerine şahit olmak öyle güzel ki.Sabahları birlikte uyanmak da harika bir şey.Şimdi birlikte oynuyorlar.Patates kafayla.
Dün onlara brokoli çorbası yaptım ama ikiside ağzına koymadı.Bu çocuklara yemek yedirmek için ne yapmak lazım bilmem.Var mı değişik güzel tarifleri olan dostlar.Yazarsanız çok sevinirim.
Yukarıdaki fotoları Gizem yazın çekmiş.Bana dün yolladı.Bakın bakalım yazdan kalan fotolara da içiniz ısınsın bu soğuk günlerde.

7 yorum:

sude naz'ın annesi dedi ki...

Canım öncelikle kayınvalidene geçmiş olsun.Acil ifalar diliyorum..Yok güzelim bunların yemek yemek istemesi tamamen keyfi..Bak çikolatayı daya sabah akşam nasıl yiyorlar uyanıklar:)))

lena dedi ki...

çok tatlı çıkmışlar dilek ablacım :)çok mini ama benim mini tost'um hoşuna giedecek mi yap bakalım bi dilek ablacım :))öptüm sizleri

tatesal dedi ki...

Kayınvaldene geçmiş olsun,annene ne oldu anlamadım KT?Yemek yedirmek çok zor bilirim ama kerem kabakle yapılan herşeyi çok seviyor....Kabak yemeği özellikle etli kabak dolması sende dene derim et yemediği için hem et yemiş oluyor hemde sulu yemek olduğu için ekmek de yiyor,üzerinede yoğurt...Kıymalı dolma anlayacağın...Kolay gelsin canım benimkinden sende 2 tane var....:D

Zuzuların Annesi dedi ki...

Canım hem anneciğine hem k.validene acil şifalar diliyorum..Kuzucukların banyo hallerine bayıldım,suyu sevemeyen çocuk var mı acaba?:))

EBRULİ dedi ki...

Benim bildiğim tarifleri benimkiler yemedi,seninkiler de yemez :)Büyüdükçe her şey yoluna giriyor ama,şimdi durduramıyorum sürekli "anne yiyecek ne var "diyorlar :)Öp benim için fıstıkları,sevgiler tatlım.

Aytul Bas dedi ki...

öyle tatlılar ki.. Allah nazardan saklasın kuzucukların hepsini... ne tesadüf ki ben geçen rüyamda senin damlayı banyo yaptırıyodum.. eğlene eğlene yıkanıyodu zilli :)bak ressimlerini koymuşsun ;)

our twins of new york dedi ki...

Annene ve k.validene acil sifalar...Maalesef yemek yememe bizim evde hep gundemde. Bunun formulu falan yok, cocugun yapisi! Bu konuda kendim ile birlikte sanada kolayliklar diliyorum...bu arada fotolar cok sirin:)