4 Aralık 2009 Cuma

BUGÜNLERDE

Kızlar acaip hareketlendiler.Ve her istediklerinin olması için de sürekli ağlama modundalar.
Evde anane ve babane olunca da bu amaçlarına kolaylıkla ulaşıyorlar.Bugünlerde benim kremlerime takmış durumdalar.Geçen akşam babalarıyla banyoda diş fırçalarken benim Dior göz makyajı temizleme kremimi almış Damla.Bende ağzı kapalı ve pompalı olduğu için ses çıkarmadım.Aradan biraz zaman geçince ne göreyim bizim kız bunu el kremi olarak kullanmıyor mu? Zaten az kalmış içinde, ee bugünlerde de daha ay başına çok olduğu için hemen uçtum üzerine aldım elinden.Vay efendim senmisin alan.Bir krize girdiki kız sormayın gerisini.Susturabilmek ne mümkün.Eline başka şeyler veriyorum ama nafile.Sonra aklıma geldi.Ufak bi kaç tester krem vardı elimde.Onları verdim ikisinin eline de.Kapaklarını da açtık tabi.Dedim hadi gidin ananeyle babanenin eline sürün.Bunlar kayboldular yanımdan.Karya ortalıkta ama Damla yok.Baktım çadırın içinde hiççç sesi çıkmıyo hatunun.Bi bakayım dedim ne var ne yok.Bakmamla gözlerim yuvalarından fırlayacaktı nerdeyse.
Damlanın eli yüzü, ağzı burnu, kaşı gözü, saçı kulağı aklınıza gelebilecek bilumum yerleri krem içinde.ee siz tahmin edin gerisini.
Birde benim nemlendirici kremim hoşlarına gidiyor.Ben sürerken onlarda aynı benim sürdüğüm gibi yanaklarına ve boyunlarına sürüyorlar.Dün akşam ben eve gelmeden yine kremlenmiş kokoşlar.Nasıl para yetiştiricem ben bu kızlara bilmem.Daha iki yaşında bu sıpalar.Şimdiden nemlendirici sevdasındalar, ileride nasıl olacaklar kim bilir.
Bu arada her geçen gün kelime dağarcığımız artıyor demiştim ya.
İşte iki kelime daha.Ama bunlar aklımda kalanlar.Şemsiyeye ne dediğini, nasıl dediğini bir türlü hatırlayamadım.Aklıma geldikçe yazarım.
Karya;
Ade-Adam
Kale-Krem

2 yorum:

laleninbahcesi.blogspot.com dedi ki...

bence sen bir sözlük oluştur, sonra unutuluyor. Hatta hangisini hangisi dedi krizi var:))) onu ben demiştim, sen zaten hep benim dediklerimi unutursun sitemi var. Daha yolun başındasın, krem ne ki daha nelerin gidecek. Çoook sevgi hepinize

EBRULİ dedi ki...

:))) ay yerim ben onları.Kozmetiğe merak sardılar hı.Aferin aferin :)