24 Şubat 2009 Salı

UYUYAN GÜZELLER

Temmuz ayında çekilmiş iki foto.Masumiyetin böylesi dedirtiyor insana.Uyurken ne kadar güzel ve masumlar değil mi?
Uyuduklarında onları izliyorum ve her anım için Allah'a şükrediyorum.Çünki uyuduklarında çok farklı düşüncelere dalabiliyorum.Onlara bakarken içimde fırtınalar kopuyor.Sarılıp öpmemek, mıncıklamamak için zor tutuyorum kendimi.Sonra birden hüzün sarıyor içimi.Sonra hemen ardından korku, endişe vb.Neden bilmiyorum.Onlar uyurken bana her duyguyu yaşatabiliyorlar işte. Onlara bir şey olsa (Allah korusun) nasıl koruyacağım mesela.Sürekli aklımda böyle garip düşünceler.Çok veseveseli oldum sanırım.
Bu arada biz hala kültür çalışmaları yapıyoruz.Dün itibariyle yeni idrar poşetleri almak zorunda kaldım.Haftasonu yani cumartesi Karya'dan full yakaladım ama Damla'nın çişini kaçırmışız. çoğu bezine kaçmış bi lokmacık da poşete kalmış.Laboratuardaki kız telefonda yetersiz olacağını söyleyince ve erken kapatacaklarını da bi daa uğraşmadım zaten.Bu hafta içinde bir gün işten izin alıp laboratuara gideceğiz hep birlikte.Orada bekleyeceğiz.İnşallah muvaffak oluruz.

10 yorum:

Belkıs Güler Gökçayır dedi ki...

Yerim ben sizii güzellik bunlar yaa

yasamladans dedi ki...

çok masumlar:)içim gidiyor benim de uyurken izlerken.İnşallah en kıza zamanda tahlil olayını da başarılıyla sonuçlandırırsınız.ne kadar zor olduğunu bilirim.Biz de günlerce uğraşmıştık..öpüyorum minik melekleri..sevgiler..

yasemin dedi ki...

çok ama çok tatlılar dilek ,benim kızım da küçükken böyle eller havada uyurdu,büyüdükçe tabi şekilden şekile giriyor uyku stilleri ,ama bazen hala arada yakalıyorum öyle uyurken ,aklıma bebekliği geliyor,uyurken bile özlerdim kızımı,annelik ne acayip bir duygu,bizleri de şekilden şekile sokup,duygu sellerine maruz bırakıyor,ben zaten en iyi komplo teorilerinin annelerden çıktığına inanıyorum,varmı bizler gibi ince düşünen...sevgiler

sude naz'ın annesi dedi ki...

nekadar masumlar uyurken..senin işin bizden daha da zor..bitanesine yetemediğimi düşünürken iki tane bebek..:))maşallahh kuzulara..

Betül dedi ki...

aşırı tatlılar, maşallah demeden geçemedim :)

Mon Petit Chou dedi ki...

ne kadar güzel melekler bunlar. canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende Duru'yu seyrederken aynı şeyleri düşünüyorum. bence paranoya değil sadece annelik.

Cocukla Cocuk dedi ki...

uyuyrken saatlerce seyredebilirim cocukları bayılıyorum o hallerine...kızlardan biri uyurken düşünüyor benimki de öyle uyur:))tahlillerini yaptırabilirsiniz umarım bir an once gerçekten zor iştir bilirim

Cocukla Cocuk dedi ki...

uyuyrken saatlerce seyredebilirim cocukları bayılıyorum o hallerine...kızlardan biri uyurken düşünüyor benimki de öyle uyur:))tahlillerini yaptırabilirsiniz umarım bir an once gerçekten zor iştir bilirim

gül dedi ki...

maşallah çok şekerler allah bagışlasın

gül dedi ki...

maşallah çok şekerler allah bagışlasın