11 Mayıs 2010 Salı

TEMİZLİK YAPIYORUZ VE TABİ BİR SÜRÜ AKTİVİTE



Evinizde temizliğe ihtiyaç duyuyorsanız benim kızlar pek meraklı bu aralar.Size de yollıyayım.
Allah herkese kız evlat versin.Bakın benim sırtım yere gelir mi dersiniz.
Aşağıda boyama faaliyet var.Parmak boyalarını sulandırmaya bile fırsat kalmadı.Kaptıkları gibi başladılar boya yapmaya.Kağıtlar haricinde her yer boyandı.

Burda da ip geçiriyoruz boncuklara.Çok sevdik bu işi.Ama tam yapmaya başlıyorlar iyice kaptırıyorlar kendilerini veeee Damla toparlayıp yerleştiriyor kutuya.Karya ya da izin vermiyor oynaması için.Malı kıymetli olacak galiba Damla'nın.
Burada da hayvanlarlımızla oynuyoruz.Çok seviyoruz hayvanları.İnşallah hep böyle devam eder.
Bugün onlara büyüteç aldık.Karıncaları ve küçük böcekleri daha yakından inceleyelim diye.Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.Tepkileri ne olacak acaba.
Ve işte iki kardeşin muhteşem görüntüsü.Akşam yatarken bile mutlaka yan yana yatıyorlar ve elele tutuşuyorlar uyumadan önce.Görmeniz lazım bu anlatılmaz.Gerçekten muhteşem bir şey.Keşke benimde ikizim olsaydı diyesi geliyor insanın.Marketten bir şey aldığında birisi mutlaka kardeşine de alıyor.Ya da birisi birisine bir şey verdiğinde kardeşine verilmeyecek mi diye soruyor.Allah ayırmasın yavrularımızı.Hep böyle birlikte olsunlar ve birbirlerini daima sevsinler.

7 yorum:

Belkıs dedi ki...

kuzucuklarıııımm yerim ben siziiii maşallah sizeee

cavidan dedi ki...

maşallah kızlarıma...öpüyorum onları hep böyle el ele koyun koyuna olun emi güzellikler.

lena dedi ki...

dilek ablacım fotolar harika maşallah pekte yakışmış ellerine,boyalı fotoğrafta kendilerini boyamışlar sanki :)))ikikardeş pekte tatlı çıkmışlar öpüyorum hepinizii :))

Zuzuların Annesi dedi ki...

Amiiin aminnn hiç ayrılmasınlar inşallah...Evdeki salıncaklara da,temizlik yapan o minik hamaratlara da bittim ben yalnız:))Hadi rahatsın Dilek'cim,büyünce yardımcın bol:))

aysencifci dedi ki...

Maaşallah bu güzel kızlara annesi. Allah hiçbir anneyi yavrusundan ayırmasın ve tüm yavrulara sağlıklı uzun ömürler versin. Bayılıyoruz kızlara:))

sude naz'ın annesi dedi ki...

Ihh sırtın yere gelmez bu bıcırıklar varken:))yesinler onları hamaratları bana yollasana,temizliğe değil;bizzat zannımca yenmeye:)))

EBRULİ dedi ki...

Ahh ahh yerim ben hamaratları :)) Ne tatlılarr yaaa sıkıştır benim içinn öpp .