4 Mayıs 2010 Salı

BAŞLIK BULMAK NİYE BU KADAR ZOR Kİ?

Damla hastalandığında serum verilmişti bahsetmiştim.İşte o günden bir resim.
Allah kimsenin evladını hasta etmesin.Çok zor gerçekten.Battaniyemiz yanımızda olmasaydı nasıl zaptedebilirdim Damlayı bilmiyorum.



Ve parktan kareler.Bayılıyorlar parkta kaydırağa binmeye.Eve küçük bir kaydırak almayı düşünmüyor değilim.Çocuklar koltuk minderlerinden kaydırak yapıyorlar kendilerine.Bakalım ne zaman esecekler bana.Beklemedeyim şu an.

10 yorum:

MAVİANNE dedi ki...

Allah sağlık sıhhat versinaman onlar hasta olmasınkıyamam,eve kaydırak almak fena fikir değil :)))

laleninbahcesi dedi ki...

canım ya nasıldasarılmış öyle battaniyesine... eve kaydırak mı? e salıncağınız var zaten çok yakında parka gitmenize gerek kalmaz:))

KUZEY TAN dedi ki...

Canım ya ne kadar masum ve uslu. Geçmişler oldu.Kaydırak mı? sizin evi farkederse belediye. Çocuk parkı diye halka açar. Açıkca diyorum yer olsa bende alıp koyacağım.Yaratıcılıklarını kullanmaları da ne güzel.

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Çok çok çok geçmiş olsun.Kıyamam ben ona, nede masum durmuş.Ben zaten Damla'yı Gece Bahçesi'ndeki Iggle Pıggle'a benzetiyorum, oda elinden battaniyesini düşürmüyor nereye gitse yanında :))Eve kaydırak alma fikri süper bence.Yeriniz varsa ne mutlu size :)

Oya dedi ki...

Allah hiçbir anneyi hastane kapısında evladını bekler konuma düşürmesin inşallah. Hastalık çok zor. Çok geçmiş olsun canım, hastalıklar gitsin birdaha gelmesin. Öpüyorum kızları kocaman kocaman...Önce salıncak sonra kaydırak oh ne güzle hiç parka gerek kalmayacak bu gidişle. Kızlar parkta değil, park kızlarda olacak:))

Belkıs dedi ki...

OYY KUŞUM KIYAMAAMM ECENİNDE VAR BÖLE Bİ FOTOĞRAFI :(DİĞERLERİ SÜPER AMA GÜLEN YÜZLERİ HİÇ SOLMASIN İNŞALLAAHHHHH

GAMZELİ ANNE dedi ki...

Allahım korusun kuzucuklarımızı...gerçekten onlar hasta olmasın biz olalım diyoruz hep ama malesef oluyorlar...Ama allahım çaresiz dert vermesin...Melek onlar :)Benim kızda park diye bitiyo valla eve salıncak aldık bakalım bizde kaydırağı ne zaman alırız:)) sevgiyle kalınn:)

Zuzuların Annesi dedi ki...

Ah o ilk kare mehfetti beni:(Kuzum benim,nasıl da masum...Neyseki şimdi iyi,rabbim,yaşatmasın bir daha Dilek'cim..Hiç bir annenin evladı hasta olmasın...Ama son karede ki güzellikler güldürdü yüzümü:)))

aysencifci dedi ki...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN! Haklısın Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Herşeyin en güzeli evlatlarımızın olsun. Hepinizi öptük

lena dedi ki...

geçmiş olsun çok üzüldüm dilek alacım acil şifalar diliyorum öpüyorum minikleri ve seni dilek ablacım