26 Aralık 2008 Cuma

İKEA'DAN

Bunlarda İkea daki görüntülerimiz.











10 yorum:

cavidan dedi ki...

dilekcim kızların çok güleryüzlü maşallah tam ısırmalıklar..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Cavidancım teşekkürler canım.Bir gün karşılaşırsak eğer ben Eren'i sen kızları yersin anlaştık mı?

Belkıs Güler Gökçayır dedi ki...

Gezii kuşlarıııı ısırıcam ikinizide ayrı ayrı morarıcak bi yerleriniz ama çok uzakız çook

YAMAN EFE dedi ki...

Maşallah iki cimcimede çok tatlı,bende yiyebilir miyim?:)))Bu arada siteye etimekli salatanın tarifini ekledim canım,şimdiden afiyet olsun...

ASİYE dedi ki...

merhaba çifte kavrulmuş anne :))ikiz anneleri için söylenen bi tabir bu ve benim de hoşuma gidiyo hakketen de öyle.kızlarımızın arasında sedece 9 gün var. maşallah çok tatlılar. zor ama bi o kadar da keyifli bence ikiz annesi olmak.her ne kadar bazıları halimize acısada:))) onlar hereşeye değer.damla ve karya ya ela ve ezgi den sevgiler..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Morartmadan sevsene belkıs teyzoş..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Yaman Efe'nin annesi.Etimek salatası tarifi için teşekür ederim.ellerinize sağlık.

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Sevgili Çiftekavrulmuş Asiye teşekkürler ziyaretin için.Haklısın ikizannesi olmak çok zor ama inanılmaz keyifli.Allah isteyen herekse nasip etsin.Anne olmak hele birde çiftekavrulmuş anne olmak harika bir duygu.Sevgiler canım.

nilay dedi ki...

ikizlere her zaman bayılmışımdır..kısa süreli olsa ikiz kız anne adayı geçirmiş biri olarak..İlkeye benzeyen ikiz kızlarım olacaktı ama kısmet değilmiş..nur içinde yatsınlar..Maaşallah bayılıyorum kızlarına..çok şekerler..Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..öpüyoruz sizi..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Nilaycım teşekkür ederim canım.Allah İlke'ye çokkk uzun ve çokkk sağlıklı ömürler nasip etsin.Bende ilke'ye bayılıyorum.Bıcırık.Çok tatlı maşallah.Bizde sizi kocaman öpüyoruz..